Lab Reception

[vc_row height=”auto” width=”full”][vc_column][us_image_slider ids=”7248,7250,7252,7254,7256″ arrows=”hide” nav=”dots” transition=”crossfade” img_size=”full” img_fit=”cover”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lab Reception

Minimal materials to achieve a clean appearance. The client wanted a simple design for the Lab interior. Therefore, minimal materials were used with simple strip light to reflect the beauty of minimalism.

Location: Riyadh, KSA.

Type: Medical

Area: 110 m2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6957″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6959″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6961″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6963″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][/vc_row]

استقبال مختبر طبي

[vc_row height=”auto” width=”full”][vc_column][us_image_slider ids=”7248,7250,7252,7254,7256″ arrows=”hide” nav=”dots” transition=”crossfade” img_size=”full” img_fit=”cover”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

استقبال مختبرالعلاج الذكي

التصميم الداخلي جاء بسيط وعملي لمنطقة الاستقبال في المختبرالطبي. لذلك تم استخدام الحد الأدنى من مواد التشطيب مع عناصر إنارة ذات الخطوط المستقيمة لتعبر عن الجمال في البساطة.

موقع المشروع: الرياض، المملكة العربية السعودية

النوع: طبي

المساحة: 110 م2

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6957″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6959″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6961″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6963″ onclick=”lightbox” el_class=”circle”][/vc_column][/vc_row]